Kurirska isporuka na teritoriji Srbije

Nakon dugotrajnog istaživanja partnera u poslovima isporuke, odabrali smo BEX Express kurirsku službu kao jednu od najpouzdanijih kurirskih službi na teritoriji Republike Srbije. Preduzeće Nova Savremena (novasavremena.rs) ima zaključen ugovor sa Bex express-om na teritoriji Republike Srbije.

Rok isporuke

Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Isporuka porudžbine će se dogoditi u roku od 3-5 radnih dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene naredne nedelje.

Preuzimanje pošiljke

Isporuka pošiljke stiže na adresu u periodu od 8-16h. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u prostorije Nova savremena Knjaževac (novasavremena.rs).

Cena isporuke

Cena isporuke za sve porudžbine iznad 10.000,00 rsd (bez PDV-a) je besplatna. U slučaju zamene, troškove vraćanja robe snosi kupac. Cenu isporuke ispod 10.000,00 rsd (bez PDV-a) plaća kupac po cenovniki kurirske službe BEX Express. Cenovnik preuzmite ovde.

Načini plaćanja

Gotovina
Nudimo vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.
Uplatnica
Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane naših komercijalista. Po evidentiranju vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.
OBAVEZNO unesite poziv na broj.
Izostavljanje poziva na broj može u velikoj meri otežati knjiženje Vaše uplate.
Nalog za prenos (virmansko plaćanje)
Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila od strane naših komercijalista neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.
OBAVEZNO unesite poziv na broj.
Izostavljanje poziva na broj može u velikoj meri otežati knjiženje Vaše uplate.

Izjava o PDV-u

Sve cene su iskazane bez PDV-a.
PDV se posebno obračunava i iskazuje.